Jan Janssen

Wordt geboren in 1964 en vindt al snel zijn passie in de agrarische sector. Als ondernemer in hart en nieren was hij al vanaf jonge leeftijd  opzoek naar nieuwe uitdagingen.  In 1989 koopt hij samen met zijn vrouw Leontine Coenders een boerderij, waar de focus ligt op het houden van paard. Inmiddels is de boerderij op de Boabelweg omgedoopt tot een heuse paardenstoeterij waar de hele familie een bijdrage levert om het bedrijf en de paarden in top conditie te houden.

Na jaren ervaring en kennis te hebben opgedaan is het in 2016 tijd om de bladzijde om te slaan en deze kennis en ervaring om te zetten in dat wat Jan het liefst doen: Zaken Maken. Dit gebeurt onder de naam Brendaris Zaken Maken

De reis van de Heilige Brendaan in de zesde eeuw was een van de eerste verhalen die in de taal van het volk werd geschreven. Zodat zij dit generatie op generatie konden doorvertellen!

Inmiddels heeft Jan verschillende projecten afgerond, veel plekken bezocht en deelt hij zijn kennis met jonge, innovatieve bedrijven!

 

1986
1995
2008
2016

1986

Jan Studeerd af aan de Hogere Agrarische School in Den Bosch

Hij gaat vrijwel direct aan de slag als voorlichter pluimvee, varkens en rundvee.

1995

Jan begint als algemeen directeur bij SaWeCo

2008

Jan wordt aangesteld als algemeen directeur van Vitelia Coöperatie

 

2016

Jan begint met zich fulltime te richten wat hij het liefst doen, Brendaris Zaken Maken.

{"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplayInterval":"3000","speed":"300","fade":"false"}